Јавен Повик за учество на Летен Камп 23-26.07.2014 Банско, Струмица Коалицијата на Младински организации СЕГА организира летен камп на тема „Промоција на Детски...
9 Мај Ден на Европа 9 мај е Европски симбол или Денот на Европа, што заедно со заедничката валута - еврото, знамето...
ИНФО СЕГА го одбележа 17 април Европскиот ден на Младинското Информирање По повод 17 април, Европски ден на Младинско Информирање, Младински информативен и советодавен...
ИНФО СЕГА го одбележа Денот на вљубените По повод 14 февруари, Денот на вљубените, ИНФО СЕГА организараше настани во центарот на градот...
Панел дискусија „Здрава Исхрана“ (Прилеп, 25 декември 2013) Коалицијата на младински организации СЕГА како дел од проектот...
Панел дискусија „Здрава Исхрана“ - Др. Слаѓана Велков На 25 декември 2013 година, со почеток од 11:00 часот, во новата мултимедијална сала во...
IMAGE „ПРАВО НА МЛАДИНСКО ИНФОРМИРАЊЕ“ - „ОТВОРЕНО ПРАШАЈ!!“
Tuesday, 14 August 2012
Коалиција на младински организации...
IMAGE „ЗНАЕЊЕТО И СПОРТОТ КАЈ МЛАДИТЕ“
Tuesday, 14 August 2012
На 30 јуни 2012 година, со почеток во 6...
IMAGE „АЈДЕ ДА УЧИМЕ ЗА ЕВРОПА!“
Tuesday, 14 August 2012
9ти мај е Европски симбол, Ден на...
IMAGE “ДИЗАЈНИРАЈТЕ ЗНАК ПРАШАЛНИК СО МЛАДИТЕ”
Tuesday, 14 August 2012
На 16 мај, 2012 година, еден месец по...
IMAGE ЦЕНТАРОТ ЗА ЕДУКАЦИЈА И РАЗВОЈ, ТЕАРЦЕ
Tuesday, 14 August 2012
На 16 мај, 2012 година во дворот на...
IMAGE ФЕЈСБУК ФОТО НАТПРЕВАР
Tuesday, 14 August 2012
Од 16 мај до 31 август...
IMAGE ФЕЈСБУК ФОТО НАТПРЕВАР
Tuesday, 14 August 2012
Од 16 мај до 31 август...
IMAGE СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ НА БИТОЛА
Tuesday, 14 August 2012
По повод 17 април, Европскиот ден на...
IMAGE Отворени ИНФО Денови во ИНФО СЕГА
Wednesday, 14 November 2012
Од  14 до 16 ноември 2012, (со почеток од...
IMAGE МЛАДИТЕ ПОВТОРНО ХУМАНИ
Tuesday, 14 August 2012
На 07 јуни 2012 година во просториите на...
IMAGE МЛАДИТЕ АМБАСАДОРИ ПОМЕЃУ МЛАДИТЕ
Tuesday, 14 August 2012
На 12 и 13 јули 2012 година, во центарот на...
IMAGE МЛАДИНСКИ СОВЕТ- ОХРИД
Tuesday, 14 August 2012
На 16 мај, 2012 година по повод Пан -...
IMAGE МЛАДИНСКИ КЛУБ, ШТИП
Tuesday, 14 August 2012
На 16 мај, 2012 година во центарот на Штип...
IMAGE ЕВРОПСКИОТ ДЕН НА МЛАДИНСКОТО ИНФОРМИРАЊЕ, ОХРИД
Tuesday, 14 August 2012
Коалиција на младински организации...
IMAGE ЕВРОПСКИ ДЕН НА МЛАДИНСКО ИНФОРМИРАЊЕ, ТЕТОВО
Tuesday, 14 August 2012
По повод 17 април Европскиот ден на...
IMAGE INFORMATION RIGHT NOW!-PYET HAPTAZI!-ОТВОРЕНО ПРАШАЈ!
Tuesday, 14 August 2012
По повод 17 април, Европскиот ден на...
IMAGE 9ТИ МАЈ, РАБОТИЛНИЦА „АЈДЕ ДА УЧИМЕ ЗА ЕВРОПА!“
Tuesday, 14 August 2012
На 9 мај, (среда) во просториите на...
IMAGE 17 АПРИЛ, ЕВРОПСКИ ДЕН НА МЛАДИНСКО ИНФОРМИРАЊЕ
Tuesday, 14 August 2012
На 17 април, 2012 година, по повод...

 

Create by Daniel _ Ivanoski YIC INFO SEGA