Коалиција на младински организации СЕГА објавува ЈАВЕН ПОВИК за практиканство

Коалиција на младински организации СЕГА објавува повик за две места за практиканство за времетраење од 3 месеци.

Волонтирање во Метаморфозис

Фондацијата Метаморфозис како дел од своите активности за зајакнување на капацитетите отвора можност за сите заинтересирани да се вклучат како волонтери во работата на организацијата.

Волонтирајте во Колумбија преку The Intern Group

“The Intern Group” е водечки снабдувач на програми за практикантска работа на новите пазари во Колумбија.

Волонтирајте на светскиот куп во Русија - 2018

Русија бара волонтери за Светскиот фудбалски куп во 2018 година кој ќе се одржи во таа земја. Волонтерите треба да бидат динамични и весели, да зборуваат странски јазици и да имаат професионални вештини.