Британската компанија „Џонсон Мети" е светски лидер во производство на катализатори за автомобилска индустрија и катализаторски системи за контрола на загадувањето. Повторно објавува конкурс за практиканти од областа на економијата.

 

Компанијата бара проактивни студенти за да се приклучат во тимот за нивно заедничко работење и континуирано подобрување. Можат да аплицираат сите кои се за редовно стажирање и стекнување професионално искуство.

  Главни одговорности кои ќе ги имаат практикантите

-       Координација и комуникација помеѓу одделите на дневна основа.

-       Поддршка на тимот за подготовка на аналитички извештаи.

-       Други административни должности.

 Работно време: Понеделник- Петок 8:30ч до 16:30ч

 Услови кои кандидатот треба да ги исполнува:

-       Студенти кое се последна година на студирање или постдипломски  на Економски Факултет (Економија, бизнис, банкарство, менаџмент).

-       Одлично познавање на Англиски јазик.

-       Добри организациски и комуникациски вештини.

-       Тимски играч со добри интерперсонални вештини.

-       Посветеност за постигнување резултати.

 Како да аплицирам?

Ако ги исполнувате условите и сте заинтересирани да станете дел од оваа реномирана компанија испратете го вашето CV и мотивационо писмо на англиски јазик на следната емаил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и нагласете во полето Subject „Internship program“ , инаку нема да биде разгледана вашата апликација.

За повеќе информации околу пријавувањето на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 18.01.2018

Leave a comment