Вработување

Оглас за вработување во „Светот на кафето“

Компанијата “Светот на кафето” објавува оглас за ангажирање на 4 лица – кафетер.

Оглас за вработување во Медикус Скопје

Фармацевтска куќа, МЕДИКУС Скопје, ексклузивен увозник на програмата ЕСИ од Италија, има потреба од 3 лица со следната стручна спрема:

Оглас за вработување на Обиколувач, дистрибутер за малопродажба во Кавадарци

Друштво за производство,трговија и услуги „ЕУРО-ГИ ЛОГИСТИК ТРЕЈД“ ДООЕЛ извоз-увоз Кавадарци, објавува оглас за вработување на Обиколувач, дистрибутер за малопродажба 

Оглас за вработување на комерцијалист во Кавадарци

Друштво за производство,трговија и услуги „ЕУРО-ГИ ЛОГИСТИК ТРЕЈД“ ДООЕЛ извоз-увоз Кавадарци, објавува оглас за вработување на комерцијалист

ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ објавува оглас за вработување на повеќе позиции

ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ има потреба од вработување персонал на следниве позиции:

Друштво за производство трговија и услуги ПРИНТ ДЕ ЛУКС има потреба од Администратор

Друштво за производство трговија и услуги ПРИНТ ДЕ ЛУКС увоз-извоз ДООЕЛ Прилеп има потреба од Администратор.

Прехранбена индустрија ВИТАМИНКА АД Прилеп има потреба од Инженер за компјутерски науки

Прехранбена индустрија ВИТАМИНКА АД Прилеп има потреба од Инженер за компјутерски науки.

93 ДЕ-НИ-КОМПАНИ увоз-извоз Прилеп ДООЕЛ има потреба од Менаџер за производство и продажба

Трговско друштво за производство услуги и трговија на големо и мало Тони Златески 93 ДЕ-НИ-КОМПАНИ увоз-извоз Прилеп ДООЕЛ има потреба од Менаџер за производство и продажба.