Напреден курс по фотографија

Вие имате добро око и гледате добри слики, но тие едноставно не се регистрираат на вашиот фотоапарат. Една добра фотографија може да предизвика емоции поголеми од илјада зборови, но како до вистинска фотографија?

Повик за учесници во фокус групи – „Менталното здравје е важно“

Проектот "Менталното здравје е важно", поддржан од Проектот на УСАИД за граѓанско учество, како дел од програмата LEAD MK Fellowship (втора генерација) ги поканува сите заинтересирани млади луѓе (на возраст од 15-29 години), студенти по психологија и психолози да учествуваат во двочасовната фокус група во Скопје.

Повик за 3-ца учесници на обуката „Rise and Fall“ во Suceava, Романија

Главна цел: Младинските работници ќе добијат компеттенции за поддршка на младите кои се соочуваат сонеуспехот со потешкотии, со цел да се развие квалитетот на нивното учење и работа.

Мобес Квалитет организира обуки за менаџмент системи

Мобес Квалитет, под акредитација на Exemplar Global oд 18 - 21 април 2018, организира интегрирани, акредитирани обуки за имплементатори, интерни и екстерни аудитори за менаџмент системи.

Летен едукативен камп за ученици од 14 до 18 години

AUBG – Американскиот Универзитет во Бугарија Ве информира и Ве поканува на летните програми наменети за ученици од целиот свет на возраст од 14 до 18 години.

Обука во Софија, Бугарија на тема “Informal learning – expanding the horizon for the future generation"

Отворен е повик за обука во Софија, Бугарија за 4 учесници.

Обука во Поронин, Полска „Englishman in Youth Work“

Отворен е повик за 2 (двајца) учесници за овука „Englishman in Youth Work“ во Поронин, Полска.

Отворен повик за 11-то издание на ЛИДЕР проектот: Врвна програма за бизнис образование во Македонија

Македонија2025 објавува отворен повик за ЛИДЕР проектот кој по 11-ти пат ќе се одржи во Скопје од 7-18 мај 2018 година!