АрцеролМиттал објавува повик за пракса до сите студенти

АрцелорМиттал е водечки светски производител на челик со претставништва во повеќе од 60 земји. Присутни сме на пазарот во Македонија од 2004 година и постојано се стремиме да го поттикнеме развојот и напредокот на младите кадри преку практикантска програма во различни области.

Цементарница УСЈЕ објавува оглас за платена практикантска работа во секторот за продажба

Цементарница УСЈЕ АД Скопје Групација ТИТАН објавува оглас за платена практикантска работа за поттикнување на вработување и развој на млади таленти.

Волонтирај 2 месецa во Тајланд!

Не пропуштај ја можноста да поминеш два незаборавни месеца во Тајланд, „Земјата на насмевките“!

Монета Финанциал Сервицес Скопје има потреба од практиканти

Монета Финанциал Сервицес Дооел Скопје, финансиска институција, специализирана за вршење на услугата Брз Трансфер на пари - MoneyGram, го објавува следниов оглас за:

Волонтирајте во Колумбија преку The Intern Group

“The Intern Group” е водечки снабдувач на програми за практикантска работа на новите пазари во Колумбија.