Русија бара волонтери за Светскиот фудбалски куп во 2018 година кој ќе се одржи во таа земја. Волонтерите треба да бидат динамични и весели, да зборуваат странски јазици и да имаат професионални вештини.   Повеќе за пријавувањето пронајдете 
ОВДЕ.

 

Краен рок за пријавување:  10.05.2018

3882 comments

 • MarilynWek MarilynWek 10 Dec 2017

  viagra 4 filmtbl 100 mg
  generic viagra 100mg
  buy viagra for women uk
  viagra online
  buy generic viagra professional

  Reply
 • DanielGaw DanielGaw 10 Dec 2017

  canadien pharmacy
  cilas
  tabsdelivery pharmacy
  canadan cailis
  cilias in canada

  Reply
 • AustinFum AustinFum 10 Dec 2017

  viagra pfizer online pharmacy
  cost of viagra
  anyone bought generic viagra
  viagra cost
  where can you buy viagra in dublin

  Reply

Leave a comment