Оглас за вработување на Адвокатски приправник во Кавадарци

АДВОКАТ АТАНАС ТОШЕВСКИ Кавадарци објавува оглас за вработување на адвокатски приправник

Оглас за вработување на возач на товарно возило во Кавадарци

Друштво за транспорт,трговија и производство „МАЛИНКОВ-ШПЕД МБ“ ДООЕЛ експорт-импорт од Кавадарци објавува оглас за вработување на возач на товарно возило

Витаминка АД - Прилеп има потреба од економист-комерцијалист

Прехранбената индустрија Витаминка АД - Прилеп има потреба од економист-комерцијалист. 

ПЗУ Примариус Д-р Ѓоко со биохемиска лабораторија Максим- С Прилеп има потреба од биохемичар

Приватната здравствена установа – Поликлиника од примарната здравствена заштита „Примариус Д-р Ѓоко“ со биохемиска лабораторија „Максим-С“ Прилеп има потреба од биохемичар.

ИБО ПОД ДООЕЛ - Прилеп има потреба од сметководител

Компанијата за производство на пластика Ибо Под ДООЕЛ - Прилеп има потреба од сметководител. 

МИКРОСАМ увоз-извоз Прилеп АД има потреба од сметководител

Друштвото за електроника, дизајнирање и производство МИКРОСАМ увоз-извоз Прилеп АД има потреба од сметководител.

Прилепска пиварница АД – Прилеп објавува 3 огласи за вработување

Прилепска пиварница АД – Прилеп има потреба од електроинженер за автоматика во автомобилската област, инженерството и електроника и телекомуникации. 

Отворени се единаесет работни места во Микросам АД

Микросам АД, светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали, има потреба од нов стручен кадар.