Ваш Курир плус ДООЕЛ има потреба од администратор.

 

Работни места: 3

Потребни Квалификации:

-        Потребни способности и вештини:

-        Одлични комуникациски способности

-        Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено

-        Мотивирана и стабилна личност

-        Флексибилност за индивидуална и тимска работа

Повеќе информации околу работната позиција и начинот на аплицирање на следните е-маил адреси: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Краен рок за аплицирање: 31.08.2018

Leave a comment