Модната конфекција Васидора - Прилеп, има потреба да вработи лице за административни работи со или без работно искуство.

 

Потребни квалификации:

- да има завршено Економски Факултет (насока сметководство има предност);

-одлично познавање на компјутери;

-одлично познавање на Microsoft Office пакетот (одлично познавање на Microsoft Excel е неопходно);

-прецизност;

-одговорност;

-точност;

-посветеност на работата;

-заради дејноста потребно е кандидатите да бидат од женски пол;

-идеална возраст од 24-35 години;

-сите кандидати со познавање и работно искуство во материјално сметководство, ќе имаат предност.

Заинтересираните кандидати да испратат  CV со фотографија на mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Вашите податоци ги третираме строго доверливо.

Краен рок за пријавување: 22.10.2018 година.

Leave a comment