Започна националната кампања „365 работнички права за младите!“

Од 01 јануари 2018 година, Коалиција СЕГА во соработка со Факултети.мк и Агенција за млади и спорт на Р. Македонија официјално ја започнаа Националната кампања „365 работнички права за младите!“.